För beställningar av föreningskläder - kontakta 3&1
Möre Bollklubb
Det i särklass bästa fritidsalternativet för bygdens invånare!

Bli medlem i Möre Bollklubb
Vår vision "Det i särklass bästa fritidsalternativet för bygdens invånare"

MedlemsApp

Se träningar, svara på kallelser, anmäl frånvaro

Klubbshop

Beställ våra föreningskläder hos Putte på 3&1

Bli stödmedlem

Stötta oss i Möre BK!

Tack för era insatser på GFA 2022
2022-11-08 11:14

Hej!

Jag vill med detta meddelande tacka för er medverkan och insatser under året på GFA.

Ni ska veta att denna inkomsten verkligen gör skillnad och skapar förutsättningar för att ha en egenägd fotbollsanläggning och verksamhet. Samtliga verksamma i föreningen lägger enligt årsmötet fyra tillfällen på GFA, sedan finns det några av oss som har valt att hjälpa till vid fler tillfällen.

Jag vill tacka er alla för ert arbete, de lovord vi får av Kalmar FF och SvFF-delegaterna är med högsta beröm godkänt. En del av delegaterna säger att vi är i särklass de bästa publikvärdarna i Sverige och jag kan bara instämma. Ta åt er!

Styrelsen i Möre BK har sagt att vi även nästa år skall ha denna inkomst och Kalmar FF har sagt att de vill skriva nytt avtal inför 2023. Det betyder att vi med största sannolikhet kommer att vara på GFA även nästa år och det tillsammans med Team Södermöre. Jag kan bara konstatera att vi jobbar bra ihop.

Tack än en gång!
Jag vet att det är kanske lite tidigt men jag vill inte missa att ta chansen, God Jul & Gott Nytt År!

Lennart Smedjevik

Biljetter till Sundsvallsmatchen
2022-10-27 13:00

Det här gäller alla er som arbetat på Kalmar FF-matcherna under 2022.

Till den sista hemmamatchen har vi tillgång till fler fribiljetter än vanligt, upp till 5 st. per person.
Dock är det totala antalet begränsat så det är först till kvarn som gäller.

Det har gått ut mejl med biljettlänk till alla som varit uppsatta, men skulle du inte ha fått mejlet så skicka till info@morebk.se så får du den.

Efter matchen ska samtliga publikvärdar fotograferas tillsammans med spelare, ledare och personal nere på planen.
Så se till att stanna kvar efter matchen även om du bara har varit och kollat och inte jobbat.

Team Södermöre Dam bjuder in till gemensam årsfest
2022-10-04 20:05

Nu är det äntligen dags igen - En gemensam årsfest för idrottsföreningarna i Södermöre!

Team Södermöre Dam är värd för kvällen och vi välkomnar Ljungbyholms GoIF, Möre BK, Tvärskogs IF och IFK Påryd till Bjursnäs Bygdegård lördagen den 12 november kl.18.00-01.00.

Kvällen kommer att bjuda på mingel med bubbel, tre-rätters från Nilssons mat, prisutdelning, livemusik från The Louds samt öppen bar hela kvällen.

Dessutom ingår bussresa både till och från festen från din ort.

Allt detta till priset av 320kr!

Varmt välkomna att umgås över föreningsgränserna i sann Södermöre anda.

Det är ett gyllene tillfälle att prata gamla minnen, analysera idrottsåret som gått & sia om kommande år.

Vi ser fram emot att fira tillsammans med er!

Anmälan samt betalning sker till din förenings kontaktperson med:

˚ För- och efternamn.

˚ Eventuell specialkost.

˚ Om ni är intresserade av plats på bussarna.

(Info om bussarna kommer)

Våra kontaktpersoner:

Team Södermöre: rebecka-s@hotmail.com

Ljungbyholms GoIF: wreibo@telia.com

Möre BK: erica.johan@telia.com

Tvärskogs IF: helena@froler.se

IFK Påryd: alicelouicejohansson@gmail.com

Anmälan & betalning senast den 29 oktober.

Eventuella frågor tar ni med respektive kontaktperson.

VARMT VÄLKOMNA!

Fastställda speldatum KFF-matcher
2022-08-18 15:07

Nu är datum och tid för de sista hemmamatcherna för Kalmar FF fastställda.
Schemat är uppdaterat, https://docs.google.com/spreadsheets/d/14RTGRbQmPATGhjHHEwz6JklVX2oJBOKT/edit?usp=sharing&ouid=111807052660567273491&rtpof=true&sd=true.

22 augusti 19.00  Kalmar FF – IFK Göteborg

5 september 19.00 Kalmar FF – Varberg

12 september 19.00 Kalmar FF – Häcken

2 oktober 17.30 Kalmar FF – Helsingborg

20 oktober 19.00 Kalmar FF – Mjällby

Omgång 30 och årets sista allsvenska match spelas söndagen 6 november 15.00 mot GIF Sundsvall.

Inställd match
2022-08-05 11:40

Nu har vi kommit tilldetta att vi flyttat våran match idag !

De beror på motståndet inte får ihop lag!

Nyheter från vår verksamhet
Team Södermöre, 18/01 11:46