BLI STÖDMEDLEM
Möre Bollklubb
Det i särklass bästa fritidsalternativet för bygdens invånare!
Bli medlem i Möre Bollklubb
Välkommen till vår nya hemsida!

Söndagens KFF-match
2021-07-24 21:44

OBS!
Samlingen till söndagens KFF-match är klockan 13.15 vid ingång I/K, dvs. en kvart tidigare än vanligt!

Shorts är ok att bära men riktiga skor är ett måste!

Publikvärdsutbildning
2021-07-06 21:35

För att få arbeta på arenan så är det två krav man måste uppfylla och dessa är att man ska ha fyllt 18 år samt ha gått SEFs publikvärdsutbildning.

Utbildningen tar c:a 1 timme och görs online.

Den består av förklarande videoklipp med efterföljande frågor som man ska besvara.

Man kan inte bli kuggad, utan svarar man fel så får man göra om frågorna.

Man registrerar sig på följande sida för att göra utbildningen: https://sef.onlineacademy.se/registration/kalmar

OBS! Har du redan gjort den här utbildningen en gång så behöver du inte göra den igen.

Årets GFA-planering
2021-07-03 17:42

Vi är några stycken som har fått se live-fotboll på arenan under de senaste 1.5 åren, men nu är det äntligen dags för att släppa in lite publik igen.

Planeringen för året är nu klar och information hittas under GFA-fliken.

Direktlänk: https://www.morebk.se/sida/?ID=331369

Möre BK Förlängda leveranstider på vissa kläder hos 3&1
2021-05-24 10:32

3&1 har en del på lager men pga. Covid-19 så är det fortfarande svårigheter att få hem vissa kläder.
Ha detta i åtanke när ni gör era beställningar.

Betalningsaviseringar från SportAdmin
2021-04-28 10:30

Vi har ikväll för första gången använt aviseringsfunktionen för medlems- & aktivitetsavgifterna för fotbollssektionen, cykelsektionen är ej aviserad ännu.

Det dök då upp en del frågor under tiden vi gjorde detta och vi lyckades ej lösa dem utan har kontaktat supporten.
Bl.a. kunde vi inte hitta något sätt för att se så att inte maxbeloppet på 2.400:- överskreds eller att en aktiv som spelar i två lag får två aviseringar.

Skulle ni ha råkat ut för detta så mejla info@morebk.se utan att betala, så vi kan korrigera det och skicka ut nya aviseringar.
De första lagen vi aviserade fick ett länkat dokument med enbart medlemsavgiften och inte info-sidan om SportAdmin, ni hittar båda dokumenten länkade längst ner.

Som ledare betalar du bara medlemsavgift och inte aktivitetsavgift.
Dock var några lite för snabba och hann kolla aviseringen innan vi hann korrigera det, vilket nu är gjort.

Länk till medlemsavgiften i klubbhandboken

Länk till information om bytet till SportAdmin

Nyheter från vår verksamhet
Det finns inga nyheter..